«

»

Jun 04 2014

Encontres comarcals per al desenvolupament local:“EL DESENVOLUPAMENT DEL TERRITORI: LA IMPORTANCIA DE TORNAR A LES ARRELS” Alginet, 9 de juny de 2014

 

 

Nova edició dels Encontres comarcals per al desenvolupament local:

“EL DESENVOLUPAMENT DEL TERRITORI: LA IMPORTANCIA DE TORNAR A LES ARRELS” 

Alginet, 9 de juny de 2014

cartell_encontre_alginet

  Una vegada més ADLYPSE col·labora en l’organització d’un nou Encontre Comarcal per al Desenvolupament Local, en col·laboració amb el GRIDET (Grup d’Investigació en Desenvolupament Territorial de la Universitat de València). Aquesta vegada la població d’Alginet situada en la provincia de València, en la comarca de la Ribera Alta, acull aquesta jornada de treball. L’objectiu general de la trobada és mostrar com a partir d’un estudi-diagnòstic del municipi es fa necessari (re)pensar per tots els actors en la importància del desenvolupament local com a base d’una estratègia que permeta aprofitar els recursos i les potencialitats del territori per a aconseguir majors nivells de competitivitat i millorar les condicions de vida de la població, en l’actual context de la globalització. I com les polítiques municipals d’intervenció socioeconòmica sobre el territori són un factor clau.

Una vez más ADLYPSE colabora en la organización de un nuevo Encuentro Comarcal para el Desarrollo Local, en colaboración con el GRIDET (Grupo de Investigación en Desarrollo Territorial de la Universitat de València). Esta vez la población de Alginet situada en la provincia de Valencia, en la comarca de la Ribera Alta, acoge esta jornada de trabajo. El objetivo general del encuentro es mostrar como partir de un estudio-diagnóstico del municipio se hace necesario (re)pensar por todos los actores en la importancia del desarrollo local como base de una estrategia que permita aprovechar los recursos y las potencialidades del territorio para conseguir mayores niveles de competitividad y mejorar las condiciones de vida de la población, en el actual contexto de la globalización. Y como las políticas municipales de intervención socioeconómica sobre el territorio son un factor clave.

 

Inscripció

Mes informació  

Cartell 

 


 

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies