«

»

Oct 13 2022

JORNADA DE PRESENTACIÓ 3ª edició MÀSTER EN GESTIÓ DE POLÍTIQUES PER AL DESENVOLUPAMENT DEL TERRITORI

El proper 14-10-2022, tindrà lloc a la Sala Polivalent de la planta baixa de l’edifici d’Instituts d’Investigació del Campus de Tarongers (carrer Serpis, 29), l’acte d’inauguració de la 3a edició del Màster  en Gestió de Polítiques  per al Desenvolupament del Territori (deLOCAL 2022-23).

Programa:

16:00 Taula Inaugural : ROCÍO BRIONESDirectora Gral. LABORA;RAMIRO RIVERA, Diputació de València; Mª DOLORES PITARCH, Directora de l’IIDL-UV; PEPA TORNERO, Presidenta ADLYPSE Valencia; RICARD CALVO, Director Màster deLOCAL.

16:30 Conferència : «Desenvolupament local en zones rurals. LEADER: renovar-se o morir?» JAVIER ESPARCIA, Catedràtic de Geografia UV

17:30 CAFENET

cartell inauguració Màster deLOCAL 2022-23

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies