«

»

Jun 19 2023

Ja està obert el període de preinscripcions per al proper curs 2023-24 del Màster deLOCAL!

La formació en desenvolupament local és el futur per al personal tècnic sobre el territori, tant per a la millora de la seua tasca professional com del seu futur laboral.

Ja està obert el període de preinscripcions per al proper curs 2023-24 del Màster deLOCAL!
El Màster en Gestió de Polítiques per al Desenvolupament del Territori (deLOCAL) de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Universitat de València proporciona una formació per a professionalitzar els Agents de Desenvolupament Local (ADL) en tots els camps necessaris.
Un títol consolidat
El Màster deLOCAL va celebrar recentment la presentació de la seua cuarta edició y té el suport de l’IIDL-UV, una institució amb quasi 20 anys d’experiència al voltant del desenvolupament local (DL).
Una formació ADL 360º

tríptico máster deLOCAL 2023/2024

De professionals a professionals, la formació prové d’experts i docents amb experiència en les matèries que s’imparteixen: des de l’expertesa en fons de finançament europeu i nacional per a projectes de desenvolupament local, fins a estratègies de planificació, emprenedoria socioeconòmica o de l’ocupació, passant per temàtiques com la governança o el despoblament. Pots trobar el programa complet en el tríptic adjunt.
Col·laboracions expertes
El títol col·labora amb entitats polítiques, professionals i educatives que asseguren la seua excel·lència i rigor, com ara la Diputació de València, la Federació de Personal Tècnic en Desenvolupament Local -ADLYPSE-, el Centro Europeo de Empresas Innovadoras (CEEI) i la Universitat Jaume I de Castelló.

tríptico máster deLOCAL UV

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies