«

»

Feb 23 2024

LES JDL TORNEN A SER UN REFERENT PER AL DESENVOLUPAMENT DEL TERRITORI

Més d’un centenar de tècnics i tècniques AEDL-Agents d’ocupació i desenvolupament local, es donaren cita divendres 9 de febrer de 2024 al Campus de Tarongers a la XIV Jornada sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana (XIV JDL 2024).

Organitzada per GRIDET-UV, amb la col.laboració de l’IIDL, Facultat de Ciències Socials i Adlypse-CV, proposà un debat al voltant de la realitat en la que es troben el personal AEDL als distints territoris. 

Com a ponents centrals participaren Adrian Todolí  (anàlisi de la realitat jurídica) i Fermín Cerezo (aportacions des de la innovació pública per al territori). 

Tanmateix, l’encontre va servir per a lliurar els V Premis “Desenvolupament local valencià”, que en esta edició recaigueren en l’Agència de Desenvolupament Local de La Pobla del Duc (categoria entitats locals) i en el Grup d’Acció Local Xúquer-Caroig (categoria entitats supralocals).

Mas información e imágenes


Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies