«

»

Sep 28 2013

Resum i conclusions I TROBADA DE TÈCNICS DEL DESENVOLUPAMENT LOCAL Comarques de València, Aragó i Catalunya

I TROBADA DE TÈCNICS DE DESENVOLUPAMENT LOCAL, Comarques de Valencia, Aragó i Catalunya

trobada traiguera fotos

El 24 de setembre de 2013 es va celebrar al Real Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut de Traiguera la I Trobada de Tècnics de Desenvolupament Local , Comarques de Valencia, Aragó i Catalunya, sota el títol: Una nova mirada al desenvolupament local.

Va estar organitzada pels Agents de Desenvolupament local Sant Rafel, Rossell, Canet, Traiguera, La Jana, Coves, Xert, Catí i Sant Mateu, i el seu objectiu era d’obrir un espai per reflexionar conjuntament, intercanviar experiències, presentar propostes i reivindicar el paper dels professionals en l‘àmbit de l’ocupació i del desenvolupament als nostres territoris.

Van assistir-hi tècnics de les províncies de València, Castelló i de la Comarca del Montsià (Tarragona).

Oriol Estela Barnet, Cap de l’Oficina de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, amb àmplia experiència en projectes de desenvolupament, va ser qui va dirigir la Trobada.

 

Per part dels participants es van presentar les seus tasques, experiències i accions que cadascú realitza en el seu àmbit de treball. Es van fer dinàmiques de grup combinades amb el discurs d’Oriol per arribar a retrobar entre tots quin és el nostre paper com a tècnics del Desenvolupament Local i com definim el desenvolupament local des del nostre lloc de treball.

 

Resum dels continguts exposats i conclusions :

Document resum

 

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies